coaching

hoe ik coach

Mijn uitgangspunt is het vergroten van jouw potentieel en kracht die ín jou zit. De belemmeraars ontdekken en verkleinen, en helder weten welk ritme en welke rituelen (structuur) jou helpen naar het gewenste resultaat. Ik kijk met jou naar patronen, systemische omgeving, en we gebruiken de ruimte om jouw werkelijkheid te vergroten. Beweging is het motto. Mijn coaching sessies zijn niet alleen praten maar ook bewegen, opstellingen maken, schrijven, tekenen en waar nodig energetisch werk.

Ik ben gecertificeerd CTI co-active coach. En wij werken met het uitgangspunt dat iedereen ‘creative, resourceful and whole’ is.

voor jou

Sta je als executive voor een nieuwe uitdaging en wil je daarover sparren en nieuwe patronen en vaardigheden leren of zit je vast waar je nu zit en wil je in beweging komen? Of wil je gewoon bezinnen, omdat je al zo lang hetzelfde doet? Dan, en voor veel meer, ben ik degene die met jou in beweging gaat.

voor je team

Zit het team vast in patronen, wil het verder excelleren of beginnen met echt communiceren? Als het team verder in beweging wil gaan, dan ben ik degene die op zoek gaat naar de gezamenlijke ambitie, naar de structuren die nodig zijn om daar te komen en welke rituelen je samen met elkaar kan bouwen om dat te ondersteunen